Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για άσεμνη επίθεση σε γυναίκα σε κλαμπ της Βαρκελώνης

Μια γυναίκα που λέγεται ότι κατονόμασε τον Ντάνι Άλβες ως τον άνδρα που φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης, κατέθεσε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Καταλονίας επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι είχε υποβάλει την καταγγελία, ήδη, από την Δευτέρα σε ένα από τα αστυνομικά της τμήματα.

Μια αναφορά για το περιστατικό που περιέχει τη δήλωσή της θα σταλεί τώρα σε ένα ανακριτικό δικαστήριο, ώστε ο δικαστής να αποφασίσει εάν θα κλητεύσει μάρτυρες και τον άνδρα που έχει αναγνωρίσει ως τον φερόμενο ως επιτιθέμενο της για ανάκριση.

Η ισπανική εφημερίδα ABC ανέφερε το Σαββατοκύριακο ότι η άγνωστη γυναίκα είχε αναγνωρίσει τον Βραζιλιάνο διεθνή ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες στην αστυνομία ως τον άνδρα που φέρεται να την παρενόχλησε στο εμβληματικό νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης Σάτον.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος El Taquigrafo με έδρα τη Βαρκελώνη ανέφερε σε ρεπορτάζ την Τρίτη ότι είχε δει πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που δείχνουν τον Άλβες να μπαίνει μόνος σε ένα μπάνιο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με τη γυναίκα το βράδυ της 30ης προς 31η Δεκεμβρίου και να βγαίνει μετά από 47 δευτερόλεπτα.

Σε μια λεπτομερή περιγραφή με πλάνα που ισχυρίστηκε ότι είχε δει, ανέφερε ότι η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα όταν έφυγε από το χώρο με έναν άντρα φίλο της, 10 λεπτά αργότερα και δύο γυναίκες φίλες, ενώ ενημερώθηκε και το προσωπικό ασφαλείας που κάλεσε την αστυνομία.

Ο Άλβες, 39 ετών, δεν έχει κάνει ακόμη κανένα επίσημο σχόλιο, με τους εκπροσώπους να λένε στον ισπανικό Τύπο ότι βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο για λίγο, αλλά επέμεινε ότι δεν συνέβη τίποτα.

Ένας εκπρόσωπος της Mossos d’Esqudra δήλωσε την Τετάρτη: «Το θύμα μιας υποτιθέμενης άσεμνης επίθεσης σε ένα νυχτερινό σημείο στη Βαρκελώνη τη νύχτα της 30ης προς 31η Δεκεμβρίου υπέβαλε επίσημη καταγγελία.

«Υπέβαλε αυτή την καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα τη Δευτέρα. Θα υποβληθεί τώρα μια αναφορά σε ένα ανακριτικό δικαστήριο το οποίο θα καθορίσει ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν στη συνέχεια».

Μέσα σε μια νύχτα αποκαλύφθηκε ότι το Instagram του μοντέλου συζύγου του Άλβες είχε καταργηθεί.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη παρακολουθήσει την «αποχώρηση» της Joana από το Instagram, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος OKDiario την αποκαλεί «παράξενη» και την περιγράφει ως πιθανή αντίδραση στο υποτιθέμενο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Δεν υπάρχει πάντως τίποτα που να υποδηλώνει ότι τα δύο συμβάντα συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο.

Το μοντέλο γνώρισε τον τωρινό σύντροφό της, ο οποίος έχει δύο παιδιά με την πρώην του Ντινόρα Σάντα Άνα, μέσω φίλων και παντρεύτηκαν στη Φορμεντέρα της Ίμπιζα το 2017.

Έδειξε την υποστήριξή της στον 39χρονο τον περασμένο μήνα στο Κατάρ, όταν έγινε ο γηραιότερος παίκτης που εκπροσώπησε τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μοιράστηκε μια selfie στις εξέδρες του Lusail Stadium με μια φανέλα Dani Alves Brazil που έφερε τον αριθμό και το όνομά του.

Εκτός από δύο περιόδους στη Μπαρτσελόνα, ο Άλβες έχει παίξει σε Σεβίλλη, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Σάο Πάολο. Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους μπακ όλων των εποχών.

Είναι διεθνής για τη Βραζιλία από το 2006 και είναι ο δεύτερος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών της χώρας.
Ο Άλβες, ο οποίος τώρα παίζει στη μεξικανική ομάδα UNAM Pumas και πιστεύεται ότι επέστρεψε στην Πόλη του Μεξικού, έγινε ο γηραιότερος Βραζιλιάνος που έπαιξε σε Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA παίζοντας στον αγώνα της χώρας του με το Καμερούν στον τελευταίο γύρο των αγώνων του Ομίλου G.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ