ΦΩΤΟ-Η Γιουβέντους στον Πάπα

ΦΩΤΟ-Η Γιουβέντους στον Πάπα

Δεν έχουν τελειωμό οι επισκέψεις των ποδοσφαιρικών ομάδων στον Πάπα.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Γιουβέντους να πάει στο Βατικανό και ζητήσει τις ευλογίες του Πάπα Φραγκίσκου για καλή απόδοση στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο Κάρλος Τέβες συνάντησε τον Ποντίφικα και του δώρισε τη φανέλα του με την υπογραφή του. Ο επιθετικός της Γιουβέντους δήλωσε: «Θαυμάζω πάρα πολύ τον Πάπα και γι’ αυτό ήρθα να τον συναντήσω και να του φέρω τη φανέλα της Γιουβέντους».

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και μάλιστα είναι επίσημο μέλος του Αργεντίνικου ποδοσφαιρικού συλλόγου «Σαν Λορέντζο» και θεωρείται προστάτης της ομάδας. Οι επισκέψεις στο Βατικανό μάλλον έχουν γίνει της μόδας ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αφού μέσα σε ένα μήνα, Άγγλοι, Γερμανοί και Ιταλοί έχουν συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο ζητώντας την ευλογία του.

Πρόσφατα η Σάντερλαντ είχε επισκεφτεί τον Πάπα πριν τον αγώνα με τη Νιούκαστλ, όπου σημείωσε την πρώτη της νίκη ύστερα από ένα σερί ηττών.

Παρόμοια μεταβολή τύχης είχε και η Ιταλική ομάδα Κιέβο Βερόνα, αφού μετά τις ευλογίες του Ποντίφικα πήρε τα πάνω της και άρχισε να σημειώνει νίκες. Η Μπάγερν Μονάχου, η Κολωνία, η εθνική Ιταλίας συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν επισκεφτεί τον Πάπα Φραγκίσκο. Μεγάλο σουξέ ο Πάπας και αν συνεχιστούν οι επισκέψεις στο Βατικανό με αυτό το ρυθμό, σε λίγο οι ποδοσφαιρικές ομάδες θα αρχίσουν να μπαίνουν σε λίστα αναμονής για τις ευλογίες του.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ