«Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μίλησε για τον δρόμο που έχει ακόμα μπροστά του ο Ολυμπιακός και πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε από 4 γκολ, πολλές ευκαιρίες και μια εξαιρετική εμφάνιση. Πως νιώθεις για το ματς;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και ανώτεροι από τον αντίπαλό μας. Πετύχαμε μια μεγάλη σε εύρος νίκη και νομίζω πως κάναμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο, όλον τον κόσμο μας πάρα πολύ χαρούμενο με αυτό το αποτέλεσμα που είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια. Πετύχαμε τρία νικηφόρα αποτελέσματα σε συνεχόμενα δύσκολα ματς».

Παράλληλα δεν επιτρέψατε στους αντιπάλους σας να σκοράρουν. Τι βλέπεις για τη συνέχεια;

«Νομίζω ότι τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Κι αυτό γιατί κάθε φορά οι απαιτήσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες μετά από αυτά τα καλά αποτελέσματα. Νομίζω ότι στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε τη δουλειά και πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι, διότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτό το σημείο».

Ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Που οφείλεται αυτό;

«Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εμείς όμως δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα με καλύτερη φυσική κατάσταση, με περισσότερες δυνάμεις και αντοχές, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια ένταση κι αυτό ήταν που έκανε τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ