Τέλος καλό με τον Μαρινάκη

Τέλος καλό με τον Μαρινάκη

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Μαρινάκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει με αεροπλάνο στην Αθήνα.

Ο νεαρός άσος του τριφυλλιού έκανε όλη την Ελλάδα να «παγώσει» όταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης», έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο Μαρινάκης υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς όμως να υπάρχει οποιαδήποτε άλλη ζημιά και το βράδυ είχε τις αισθήσεις του και αρκετά καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, έχοντας διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο.

Όμως για καθαρά προληπτικούς λόγους κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης και σήμερα (αφού οι εξετάσεις του ήταν καθαρές) πήρε εξιτήριο, αλλά θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνης άσος βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής (του το επέτρεψαν οι γιατροί καθώς η διάσειση είναι ήπια) για την πρωτεύουσα και θα πάει σπίτι του για να ξεκουραστεί, ενώ την Δευτέρα θα κάνει ακόμη μία σειρά εξετάσεων από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του

Οπως όλα δείχνουν θα «κοπεί» απ’ την αποστολή της εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με Σουηδία και Πολωνία για τον προκριματικό του Euro 2015.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ