Η Τότεναμ θέλει τον Σάμαρη

Η Τότεναμ θέλει τον Σάμαρη

Δεν είναι μόνο οι Μήτρογλου και Μανωλάς, οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στα μπλοκάκια των ξένων σκάουτερ στο ματς με τη Μπενφίκα, αφού η Τότεναμ φέρεται να «ζαχαρώνει» τον Ανδρέα Σάμαρη.

Ο «πιστολέρο» ήταν -κυρίως- αυτός για τον οποίο είχε μαζευτεί πλήθος σκάουτερ το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο, ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός που απέκτησε… περίοπτη θέση στα μπλοκάκια απεσταλμένων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Κώστας Μανωλάς επίσης ήταν εκ των διακριθέντων, μαζί με φυσικά με τον Ρομπέρτο, οι μετοχές του οποίου ωστόσο έχουν πλέον εκτοξευτεί, αλλά υπήρχαν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Σάμαρη.

Ο διεθνής μέσος αποτελεί την έκπληξη του Μίτσελ, τον έχει εμπιστευτεί από την αρχή της σεζόν, αλλά πλέον φαίνεται ότι τον… γλυκοκοιτάζουν και σκάουτερ ξένων ομάδων. Ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους βρέθηκε στο «Καραϊσκάκη» κι ένα από τα ονόματα που σημείωσε ήταν εκείνο του 24χρονου μέσου. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει κι άλλη αγγλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, πολύ μεγαλύτερη από τη Χαλ και σύμφωνα με τη «Sportday» είναι η Τότεναμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ