Το ντέρμπι σε δώδεκα κλικ

Το ντέρμπι σε δώδεκα κλικ

Το πολυ-αναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν, ωστόσο θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά, από το γήπεδο της Λεωφόρου. Το γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις, η αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα, οι κροτίδες που έπεφταν βροχή και πήγαν να κουφάνουν τον Πράνιτς, το κλάμα του Τριανταφυλλόπουλου και οι εκατοντάδες αστυνομικοί, αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος των όσων διαδραματίστηκαν στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Το pamesports σας παρουσιάζει σε δώδεκα φωτογραφικά κλικ το χθεσινό ντέρμπι, με στιγμιότυπα που θα μας μείνουν πραγματικά αξέχαστα….

Το παιχνίδι αυτό θα το θυμάται για πολύ καιρό ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού όχι μόνο πήγε να χάσει την ακοή του από κροτίδα που έσκασε ακριβώς δίπλα του, αλλά κινδύνεψε να τραυματιστεί και σοβαρά από καπνογόνο. Ο Κροάτης πήρε μία γεύση για το τι εστί ντέρμπι στην Ελλάδα και εμείς απλά ελπίζουμε να μην δώσει συνέντευξη σε κάποιο ΜΜΕ της χώρας του, γιατί έτσι και αναφερθεί αναλυτικά στο τι έγινε χθες στη Λεωφόρο…. θα μας βγει το όνομα.

Το ότι η αστυνομική δύναμη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα ήταν κάτι παραπάνω από ενισχυμένη, λίγο πολύ το ξέραμε όλοι. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε να δει διπλούς και τριπλούς προστατευτικούς τοίχους από κράνη, ασπίδες και κλομπ. Όποιος έχει υπομονή ας κάτσει να μετρήσει στη συγκεκριμένη φωτογραφία πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν, γιατί εμείς χάσαμε το μέτρημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ