Μίτσελ: Να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό

Μίτσελ: Να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό

Δύο ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στις αδυναμίες στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», στα προβλήματα απουσιών, αλλά και στις ομοιότητες του σαββατιάτικου αγώνα με το clasico.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Κύριε Μίτσελ, πόσο ιδιαίτερο είναι για εσάς το πρώτο σας εκτός έδρας ντέρμπι στον πάγκο του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό;

«Έχω ήδη ζήσει ένα ντέρμπι  με τον Παναθηναϊκό, σαν γηπεδούχος. Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά, γιατί γύρω από αυτά τα ματς δημιουργείται μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε, όμως, εκτός από ιδιαίτερη ατμόσφαιρα να γίνει και ένα ιδιαίτερα ωραίο παιχνίδι».

Ο αντίπαλός σας προέρχεται από δύο νίκες επί του Εργοτέλη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θυμίζω πως η ομάδα της Κρήτης ήταν αήττητη στην περίοδο μέχρι τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύουν την αγωνιστική άνοδο των «πράσινων»;

«Από την αρχή της χρονιάς φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Μία ομάδα η οποία έχει πολύ καλό «αρχηγό», δηλαδή προπονητή. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Παίζει ωραία. Απέναντι σε αυτήν την ομάδα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να την κερδίσουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ