Αναστασίου: Θα ζορίσουμε τον Ολυμπιακό

Αναστασίου: Θα ζορίσουμε τον ΟΣΦΠ

Σίγουρος για τον Παναθηναϊκό έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου σε ό,τι αφορά το ντέρμπι. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Nova και υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να ζορίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη, νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας;

«Η ψυχολογία είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και στον κόσμο μας. Και το λέω αυτό, γιατί μετά την ήττα από τον Πανθρακικό υπήρξε μια “παγωμάρα” στην ομάδα. Είναι αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω. Όταν τα παιδιά πιστέψουν στους εαυτούς τους, δεν αδικούν τους εαυτούς τους και κάνουν στο γήπεδα τα πράγματα που ξέρουν, νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε. Αυτή τη στιγμή, δείχνουμε να “πατάμε” καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο “καθαρές” νίκες, με μηδέν παθητικό, η αμυντική μας λειτουργία- ειδικά την Τετάρτη- ήταν πάρα πολύ καλή σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε ή να πούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε προετοιμασμένοι και περιμένουμε το παιχνίδι».

Τι ήταν πιο σημαντικό για εσάς; Η σωστή διαχείριση της ήττας από τον Πανθρακικό ή οι δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη;

«Νομίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Επίσης σημαντικό ήταν ότι υπήρξε ηρεμία στην ομάδα. Και από την πλευρά των παικτών, αλλά και από τον κόσμο και την διοίκηση, η οποία μπορώ να πω ότι από την πρώτη στιγμή στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Και ο κόσμος ακόμα πιο πολύ. Τα παιδιά θέλουν, τα παιδιά προσπαθούν και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Πολλές φορές υπάρχει η απειρία, η ανωριμότητα, η έλλειψη συνοχής της ομάδας- δεδομένου ότι το ρόστερ διαμορφώθηκε αρκετά αργά- αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος και σιγά – σιγά φαίνεται. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Τα παιδιά αν κάνουν αυτό που μπορούν και δεν αδικούν τους εαυτούς τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει».

Και τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην ομάδα, γι’ αυτό το ντέρμπι θα ακούτε από τον κόσμο…

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ως Έλληνας ξέρω τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι είναι κάτι όμορφο. Όμως το σημαντικό είναι να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό και το κυριότερο είναι να μην γίνουν έκτροπα, να μην γίνουν επεισόδια, γιατί δεν νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα. Και το λέω αυτό, γιατί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ζωή. Υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, για εμάς είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να μπούμε μέσα και να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Νομίζω ότι αν κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε και με την καλή στήριξη του κόσμου στην ομάδα, χωρίς έκτροπα και ακρότητες, τότε τα πράγματα θα είναι καλά για την ομάδα μας».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ