Ματαιώθηκε η σύσκεψη

Ματαιώθηκε η σύσκεψη

Προσπάθεια να κατεβάσει τους τόνους ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» καταβάλει η ΕΛ.ΑΣ. Στο πλαίσιο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι.

Οι επικεφαλής της Αστυνομίας θεώρησαν ότι μια νέα σύσκεψη θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο τους τόνους ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κρίνοντας ασφαλώς βάσει όσων έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο την περασμένη εβδομάδα στην προηγούμενη σύσκεψη.Επαφές, πάντως, έγιναν. Απλώς ήταν τηλεφωνικές.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. συνομίλησαν επί μακρόν με τους εκπροσώπους των δύο «αιωνίων» και αντηλλάγησαν κάποια έγγραφα σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινή γραμμή για τα μέτρα ασφαλείας.

Η βασική διαφωνία παραμένει η «νεκρή ζώνη» στις θύρες 9-10-11. Η ΕΛ.ΑΣ. ζητάει να εκκενωθούν πέντε από τις έντεκα σειρές σε κάθε μία από αυτές τις θύρες ενώ ο Παναθηναϊκός υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά διαρκείας που έχουν πωληθεί σε αυτές τις θέσεις.Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να βρει λύση που να καλύπτει όλες τις πλευρές για να μην ανέβουν οι τόνοι.

Επιπλέον ζήτησαν από τις δύο ομάδες να σταματήσει κάθε δημόσια τοποθέτηση για το ντέρμπι που μπορεί να επιφέρει σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ