Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Μήτρογλου

Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Μήτρογλου

Είναι κοινός τόπος ότι οι εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Ήρθε η ώρα να μάθουμε και τρανταχτά ονόματα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν οι Άγγλοι. Η «Daily Star» έγραψε ότι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ “σφάζονται” στα πόδια του Έλληνα στράικερ.

Ο συντάκτης αναφέρει ότι οι πρόσφατες εμφανίσεις του Μήτρογλου – που έχουν ως αποτέλεσμα 14 γκολ σε 14 αγώνες – προσελκύουν το ενδιαφέρον της ελίτ της Ευρώπης: «Η Άρσεναλ χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετό ρευστό για να διαθέσει τον Ιανουάριο. Ο Μήτρογλου κοστίζει το λιγότερο 7 εκατ. λίρες (περίπου 8,2 εκατ. ευρώ) αλλά η συχνότητα που βρίσκει δίχτυα μπορεί να προκαλέσει πλειστηριασμό».

Σχετικά με τον καπνό που βγαίνει από το Άνφιλντ ο συντάκτης τονίζει: «ο Μπρένταν Ρότζερς θα έβρισκε πολύ χρήσιμη την εμπειρία του στο champions league, σε περίπτωση τραυματισμού του Σουάρες ή του Στάριτζ». Όσο για το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ αποκαλύπτει: «…το πέρασμά του απ’ τη Γερμανία θα μπορούσε να τον κάνει ιδανικό αντικαταστάτη του «φευγάτου» Λεβαντόφσκι στη Ντόρτμουντ».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ