Πλέγμα στη «13» για το ντέρμπι

Πλέγμα στη «13» για το ντέρμπι

Ενισχυμένο θα είναι το προστατευτικό δίχτυ μπροστά από τη Θύρα 13 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ακόμα δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις για άδεια καθίσματα που ζητάει η Αστυνομία.

Δεν προέκυψε συμφωνία ούτε στη χθεσινή συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου ντέρμπι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που υποδέχτηκε και ξενάγησε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τους «πράσινους» να παραμένουν αρνητικοί στην πρόταση για εκκένωση των 5 εκ των 12 σειρών στις θύρες 9-10-11, αφού σε αυτές τις θέσεις έχουν πουληθεί 1000 διαρκείας, ενώ συν τοις άλλοις πρόκειται και για κάτι που δεν συνέβη ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Το εναλλακτικό πλάνο της Αστυνομίας ήταν να μπει προστατευτικό δίχτυ στις συγκεκριμένες θύρες, κάτι πάντως που πιθανότατα θα απορριφθεί ως ιδέα, αφού είχε γίνει και στο 2-2 της σεζόν 2003-04 και το κατέβασαν με… συνοπτικές διαδικασίες οι οπαδοί, μιας κι εμπόδιζε την ορατότητα.

Ως εκ τούτου οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει στην αυριανή-καθοριστική συνάντηση, όπου το «παρών» θα δώσουν κι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα πάντως θεωρείται σίγουρο ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει τοποθετηθεί πλέγμα στις θύρες 13 και 14, για να αποφευχθεί πιθανή ρίψη αντικειμένων, όπως αναφέρει η «Live Sport». Eπιπλέον ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανωμένων τις προσεχείς ημέρες, όπου και θα τους ζητήσει να συνεργαστούν για να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ