Σούπερ Λίγκα ημέρα 2η

Σούπερ Λίγκα ημέρα 2η

Η δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό ξεχωρίζει από το σημερινό «κυρίως μενού» της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο «δικέφαλος» του Στέφενς θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος (17:15, Novasports 2). Οι γηπεδούχοι, μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και απειλούν τους Θεσσαλονικείς, που δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών εάν θέλουν να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του Ολυμπιακού για τον τίτλο.

Επιστροφή Γκαλέτι στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας τον ΟΦΗ (19:30, Novasports 1), που ακόμη δεν έχει «γευτεί» την χαρά της νίκης μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές, με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να επιστρέφει στο φάληρο. 

Η ομάδα του Μίτσελ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, προέρχεται από την ισοπαλία με τη Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Στην Θεσσαλονίκη, ο Άρης που βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας «διπλά» με Πανιώνιο και Βέροια, θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά (15:00, Novasports 2), που δε γνωρίζει ακόμη τι θα πει νίκη στο πρωτάθλημα.

Με την «πλάτη στον τοίχο» θα παίξει η Βέροια, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην έδρα της, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3). Η ουραγός της βαθμολογίας θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» για να «αναπνεύσει», ενώ θετικό αποτέλεσμα αναζητούν και οι Ηπειρώτες που προέρχονται από δύο διαχοικές ήττες.

Ο Πανιώνιος, τέλος, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Ιωάννινα, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα(17:15, Novasports 4), που θέλει βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ