Στοχ: Πίστευα στον εαυτό μου

Στοχ: Πίστευα στον εαυτό μου

 

Ανακουφισμένος έδειξε μετά το 3-2 επί των Ισραηλινών ο Σλοβάκος άσος, σημειώνοντας με δηλώσεις του στον ΑΝΤ 1 πως ίσως μία νίκη ακόμα να είναι αρκετή στον Δικέφαλο για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

«Πίστευα στον εαυτό μου και για αυτό πήρα την ευθύνη για το δεύτερο πέναλτι. Το έχασα κι αυτό. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά», είπε αρχικά ο Στοχ και πρόσθεσε:

«Θέλαμε τη νίκη γιατί γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν πρώτοι στον όμιλο και ότι θα κάνουμε μεγάλο βήμα για να προχωρήσουμε. Τα δώσαμε όλα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, να χάνω δύο πέναλτι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε”, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι “Όταν αγωνίζεσαι σε ένα ματς δεν σκέφτεσαι αν έχεις χάσει 1,2,3 πέναλτι, αλλά συνεχίζεις να παίζεις για να βοηθήσεις την ομάδα σου».

Σχετικά με τη συνέχεια στον όμιλο είπε ότι: «Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα πλέον. Υπάρχουν τρεις ακόμη αγώνες, ίσως με μία νίκη να είμαστε εξασφαλισμένοι, αλλά για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά».

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πολύ κόσμο που είχαμε σήμερα στο γήπεδο. Το συζητούσαμε πριν τον αγώνα, τα προηγούμενα ματς χωρίς αυτούς δεν ήταν το ίδιο και έμοιαζαν με προπόνηση. Δημιουργούν μία απίστευτη ατμόσφαιρα και ίσως στα επόμενα ματς να έρθουν ακόμη περισσότεροι και με τη βοήθειά τους να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Πηγή: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ