“Ραντεβού” θανάτου στο Τσάμπιονς Λιγκ

“Ραντεβού” θανάτου στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η βελγική αστυνομία απέτρεψε “ραντεβού” θανάτου οπαδών των δύο ομάδων που έχουν κόντρα από το 1992. Συνολικά συνέλαβε 76 άτομα, στην πλειοψηφία Γάλλους.

 “Μπαρούτι” μύριζε η αποψινή αναμέτρηση στις Βρυξέλλες ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Παρί Σεν Ζερμέν, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν πληροφόρηση για “ραντεβού θανάτου” ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Γι’ αυτό και στις πρώτες μικροσυμπλοκές στην πόλη, η προετοιμασμένη βελγική αστυνομία παρενέβη εγκαίρως και συνέλαβε συνολικά 76 άτομα.

Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι οπαδοί της Παρί, ενώ σε αρκετούς βρέθηκαν πάνω τους υλικά έτοιμα για μάχη όπως σιδερογροθιές, μεταλλικοί λοστοί και μαχαίρια!

“Είναι το πιο επικίνδυνο ματς της χρονιάς”, τονίζει ο Έρικ Τομάς, τοπικός άρχοντας της περιοχής και ήδη επιβεβαιώνεται από τα ευρήματα της αστυνομίας στους συλληφθέντες.

Η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων ξεκίνησε στις 24/11/1992 σε αναμέτρηση για το UEFA στο “Παρκ Ντε Πρένς”. Οι συμπλοκές μεταξύ των χούλιγκαν είχαν ως απολογισμό δεκάδες τραυματίες.

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ