Καταθέτει προσφυγή ο Λέτο

Καταθέτει προσφυγή ο Λέτο

Τώρα αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα για τον Παναθηναϊκό στο μέτωπο των προσφυγών. Μέχρι αύριο θα έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Τριφυλλιού ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντινός δεν τα βρήκε τελικά με το Τριφύλλι στο διακανονισμό οφειλομένων και ετοιμάζεται να διεκδικήσει δικαστικά περισσότερα από τα 650.000 ευρώ που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός, καθώς υπάρχουν πλέον και οι ποινικές ρήτρες που θα ενεργοποιηθούν αλλά και η εφορία που προστίθεται μετά την πεντάμηνη καθυστέρηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού έναντι του Λέτο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη προσφυγή μετά από αυτή του Χοσέ Τοτσέ. Με τον Ισπανό έγινε προσπάθεια συμβιβασμού με τον Παναθηναϊκό να προτείνει «κούρεμα» 200.000 ευρώ στο 1 εκατ. ευρώ που διεκδικεί ο παίκτης και καταβολή των οφειλομένων σε 50 δόσεις. Ο Τοτσέ αρνήθηκε την προσφορά και τελικά όλα θα κριθούν στο δικαστήριο. Την προσεχή Δευτέρα θα εκδικαστεί από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ η προσφυγή του Τοτσέ με τους Πράσινους να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν έχουν ελπίδες δικαίωσης.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ