Φάκος: Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές

Φάκος: Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές

Επίθεση κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος.

Η δίκη για τους “στημένους” αγώνες συνεχίστηκε σήμερα στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων με τον κύριο Φάκο να προσέρχεται ως μάρτυρας κατηγορίας χωρίς όμως τελικά να μπορεί να καταθέσει καθώς ήταν κατήγορος την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο.

Η έδρα του δικαστηρίου ζήτησε από τον Ανδρέα Φάκο να καταθέσει ότι έγγραφα έχει στην κατοχή του και τα οποία αφορούν στην υπόθεση με τον ίδιο να τονίζει πως τα πάντα έχουν δοθεί στη επιτροπή αλλά και στην εισαγγελέα.Στη συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρθηκε στην ΕΠΟ τονίζοντας:

«Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές άλλων. Εκτελεί εντολές των παραγόντων. Δεν ήμασταν αρεστοί κατά τη διάρκεια των 14 μηνών που καθίσαμε εκεί τόσο εγώ όσο και ο αναπληρωτής μου, ο κύριος Αντωνακάκης. Θέλησα να προσφέρω όμως δεν μας ήθελαν εκεί κι έτσι φύγαμε. Στη συνέχεια έβαλαν φορολογικούς δικαστές για να διενεργήσουν εισαγγελική έρευνα».Όσον αφορά στον Σταύρο Ψωμιάδη ο Ανδρέας Φάκος είπε: «Είχα βγάλει διάταξη τότε ότι δεν είχε ευθύνη για να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη».

Μετά από τα όσα είπε ο κ. Φάκος ακολούθησε διακοπή και η διαδικασία συνεχίζεται με την ανάγνωση εγγράφων.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ