Καρό σημαία για τον Πεδρόσα

Καρό σημαία για τον Πεδρόσα

Ο Ντάνι Πεδρόσα ήταν ο νικητής της του 15ου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Moto GP, που διεξήχθη στην πίστα της Μαλαισίας.

Ο Ισπανός αναβάτης εκκίνησε από την 5η θέση του γκριντ, όμως μετά την πρώτη στροφή κατάφερε να βρεθεί δεύτερος, πίσω μόνο από τον Χόρχε Λορένθο.

Αυτή ήταν η τρίτη του νίκη για το 2013, η δεύτερη συνεχόμενη στη Σεπάνγκ και η πρώτη μετά από το γκραν πρι το Λε Μαν στα τέλη Μαΐου.Ο αναβάτης της Honda κατάφερε να περάσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή και να ανοίξει μάλιστα στη συνέχεια τη διαφορά του. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο poleman Μαρκ Μαρκέθ, ύστερα από εντυπωσιακή μάχη με τον Χόρχε Λορένθο.

Ο αναβάτης της Yamaha αρκέστηκε εν τέλει στην τρίτη θέση του βαθρου, με τη διαφορά πλέον από την κορυφή και τον Μαρκέθ να είναι στους 43 βαθμούς.Ο επόμενος σταθμός του πρωταθλήματος είναι στο Philip Island της Αυστραλίας, ακολουθεί το Grand Prix της Ιαπωνίας και οι μάχες ολοκληρώνονται με τον ευρωπαϊκό αγώνα στην πίστα της Βαλένθια, όπου οι Ισπανοί θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν δεδομένα έναν τίτλο, αφού στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρίσκονται αναβάτες από την χώρα τους.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ