Ο Ρέμος ξαναμπαίνει στο ποδόσφαιρο

Ο Ρέμος ξαναμπαίνει στο ποδόσφαιρο 

Ποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚρουσώνα κάνει ηχηρές προσθήκες μόνο στο ποδοσφαιρικό του τμήμα; Πράττει το ίδιο και στο διοικητικό του συμβούλιο και μάλιστα με λαμπερά ονόματα της showbiz.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος πλέον είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κρουσανιώτικης ομάδας. Ο θεσσαλονικιός τραγουδιστής μετά την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του αγαπημένου του Ηρακλή, επιστρέφει στο χώρο του ποδοσφαίρου, υπό άλλες όμως συνθήκες.

Με την –συμβολική- παρουσία του στο ΔΣ του ΠΑΟΚρουσώνα, θα δώσει μια παραπάνω αίγλη και προβολή στη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική κρητική ομάδα. Καταλυτικό ρόλο στην ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚρουσώνα, έπαιξε η κουμπαριά του με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Πιτσικάκη.

Για την προσθήκη του γνωστού τραγουδιστή στο συμβούλιο της ομάδας, η διοίκηση του ΠΑΟΚρουσώνα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την προσθήκη στο Δ.Σ. του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου!

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες αλλά και κουμπάρος του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλο) και θα στηρίξει και αυτός από την πλευρά του όπως μπορεί τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ καλωσορίζει τον Αντώνη Ρέμο στην οικογένεια του Κρουσώνα και τον περιμένει να παρακολουθήσει ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ