Αναστασίου: Είχαμε κότσια σε μια καυτή έδρα

Αναστασίου: Είχαμε κότσια σε μια καυτή έδρα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, καθώς όπως είπε μετά την ήττα στην Τούμπα έδειξαν κότσια μέσα σε μια καυτή έδρα.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον ματς. Ήρθαμε με στόχο τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι, παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, βάλαμε το γκολ και δίχως λόγο δεχτήκαμε το 1-1 που μας επηρέασε ψυχολογικά, χωρίς όμως να έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε και κάναμε κάποια αβίαστα λάθη. Μετά ισορροπήσαμε το ματς με αποκορύφωμα τις ευκαιρίες που είχαμε και το πέναλτι που χάσαμε. Αν δεν βάζεις γκολ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Είμαστε μια νεανική ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο και δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και στόχο στο παιχνίδι. Δεν μας βγήκανε κάποια πράγματα στη τακτική αλλά γρήγορα αλλάξαμε την τακτική μας και είναι θετικό που προσαρμοζόμαστε εύκολα. Δεν έχω παράπονα από το παιδιά, εμείς συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση. Θα δουλέψουμε πολύ στη διακοπή και το μέλλον νομίζω ανήκει στα παιδιά του Παναθηναϊκού γιατί σε μια καυτή έδρα έδειξαν πως έχουν κότσια».

Για το αν έχει πικρία για το αποτέλεσμα: «Από την στιγμή που δεν βάζεις γκολ, ενώ έχεις την ευκαιρία με το πέναλτι, μπορείς να πεις πως υπάρχει στενοχώρια. Συνεχίζουμε όμως…» Για την πίεση του ΠΑΟΚ: «Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη όπως είπα και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να απειλήσει. Είχαμε αρκετές τελικές όμως για ματς μέσα στην Τούμπα».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ