Αποθέωση και προσοχή

Αποθέωση και προσοχή

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο πρωτάθλημα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άντερλεχτ στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος εναντίον της Βέροιας στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να μην στραβοπατήσει. Κάτι που είχε συμβεί με εγχώριες απώλειες μετά τις προηγούμενες εκτός έδρας νίκες του στη διοργάνωση με Μονπελιέ και Μαρσέιγ.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα αποθεωθούν από τον κόσμο της ομάδας και θέλουν μια καλή εμφάνιση, αλλά και την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να εκμεταλλευτούν και το αποτέλεσμα του βραδινού ντέρμπι στην Τούμπα όσον αφορά στη διαφορά στη βαθμολογία.

Στο σημερινό ματς θα πάρει ευκαιρία ο Σαμπού Γιαταμπαρέ για πρώτη φορά με πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι πιθανό να παίξουν και παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα όπως ο Παπαδόπουλος, ο Παπάζογλου και ο Σέποβιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Απουσιάζουν ο Σιόβας για να ξεκουραστεί, ο Ιμπαγάσα και οι τραυματίες Μπόνγκ, Σαλίνο, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Τόρες.

Σε δεκατρία ματς με τη Βέροια ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες ως γηπεδούχος, αλλά μια φορά έχει νικήσει η Βέροια στο Καραϊσκάκη όταν ήταν τυπικά γηπεδούχος στην έδρα του Ολυμπιακού.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ