Με απουσίες ο Ολυμπιακός

Με απουσίες ο Ολυμπιακός

Οι τραυματίες Μπόνγκ, Σαλίνο, Ντομίνγκεζ εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Ξεκουράζει Σιόβα ο Μίτσελ, που δεν πήρε πάλι τον Ιμπαγάσα.

Αποστολή με 18 παίκτες ανακοίνωσε ο Μίτσελ για τον αγώνα του Ολυμπιακού την Κυριακή (16.00) με την Βέροια στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Δημήτρη Σιόβα, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπονγκ, Ντομίνγκεζ και Σαλίνο, όπως φυσικά και στους Μασάντο, Τόρες. Ο Ισπανός τεχνικός απέκλεισε από τη 18αδα τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ρόι Κάρολ.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βέροια: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Το ιατρικό δελτίο: Ο Πάουλο Μασάντο έκανε έντονο ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά αισθάνθηκε ο Σαλίνο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Το ίδιο συνέβη με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, στον δεξιό προσαγωγό, ενώ μικροενοχλήσεις ένιωσε ο Γκαετάν Μπονγκ στον αριστερό προσαγωγό.  Το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην τακτική, ενώ έκαναν και στημένες φάσεις.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ