Αυλαία με δύο ματς

Αυλαία με δύο ματς

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική. Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Πανθρακικό και η Καλλονή τον Ατρόμητο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στα τρία γκολ… ανοίγουμε σαμπάνιες! Η σύντομη προϊστορία ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανθρακικό έχει τυπικά νικητές του Χανιώτες που έχουν δύο νίκες, ενώ μια φορά έχει κερδίσει η ομάδα της Κομοτηνής και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Εκείνος που συνήθως χάνει είναι το θέαμα, αφού ουδέποτε έχουν σημειωθεί πάνω από δύο γκολ και το 1-0 μοιάζει το πιθανότερο σκορ! Όσο για το νικητή; Ο Πλατανιάς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος στην έδρα του και μετράει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, ενώ ακόμα και στο κύπελλο ήρθε «Χ» με τον Απόλλωνα. Ο Πανθρακικός μακριά από την Κομοτηνή έχει χάσει μία φορά, αλλά έχει καταφέρει να αποσπάσει και δύο ισοπαλίες. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/9, 17:00 (NS2)

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Περιβολίων Χανίων

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΟΦΗ-Πλατανιάς 0-0, Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1, ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0. / Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1, Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1, Πανθρακικός-Βέροια 1-0.

ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,25 Χ: 3,25 2: 4,04

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μήτσιος, Πασχάλης, Καμπούρης

ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα ο Πλατανιάς – Σαρακατσάνος (τραυμ.), Μακρυδημήτρης (τραυμ.), Εμπό (αμφιβ.).

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: –

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε αυτό το γήπεδο ο Ατρόμητος έχει συνηθίσει να παίζει τελικούς… Μια χρονιά με την ΑΕΚ, μια χρονιά με τον Ολυμπιακό και το ΟΑΚΑ ξυπνάει γλυκόπικρες αναμνήσεις. Η ομάδα του Περιστερίου έχει χάσει και τα δύο ματς που έχει δώσει μακριά από το Περιστέρι, όμως στο Ολυμπιακό Στάδιο πέρυσι απέσπασε δύο ισοπαλίες (σ.σ. από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ (σ.σ. 1-1). Η Καλλονή συνεχίζει να παίζει εκτός έδρας και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δεν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος για τη νεοφώτιστη ομάδα, που έδειξε σημάδια σταθερότητας και σοβαρότητας και στο κύπελλο και συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 30/9, 19:30 (NS1)

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: ΟΑΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, Απόλλων-Καλλονή 1-3, Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-0. / Ατρόμητος-Άρης 2-0, ΠΑΣ-Ατρόμητος 1-0, Ατρόμητος-Απόλλων 2-0.

ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 4,01 Χ: 3,40 2: 2,15

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κάκος, Τάτσης, Κουρομπύλια

ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πώς μπορεί ένας Αργεντινός να έχει κάνει σπίτι του το ΟΑΚΑ; Ας δούμε την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας! Ο 28χρονος μέσος του Ατρόμητου πέρυσι σκόραρε τρεις φορές σε όλη τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Το πρώτο γκολ ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό και το δεύτερο στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ. Και τα δύο, μάλιστα, στο 76’ του αγώνα! Την προηγούμενη της αναφερθείσας σεζόν, ο Αργεντινός πέτυχε μόλις ένα γκολ στη σεζόν… Πού; Μα, φυσικά, στο ΟΑΚΑ και στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Με τη φανέλα του Ατρόμητου, ο Ιγκλέσιας έχει σκοράρει συνολικά πέντε φορές, οι τρεις είναι στο ΟΑΚΑ. Σημειωτέον ότι την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα

ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές

ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ