Γκαγκάτσης: Στο ποδόσφαιρο φταίει για όλα ένας Γκαγκάτσης

Γκαγκάτσης: Στο ποδόσφαιρο φταίει για όλα ένας Γκαγκάτσης

Αποκλειστική συνέντευξη στον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟ

Είναι ένα από τα λίγα, τα σπάνια κεντρικά πρόσωπα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας. Με φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς.

Με αμέτρητες, ωραίες αλλά και, αμφιλεγόμενες ιστορίες να τον συνοδεύουν. Με τον θρίαμβο του 2004 να βασιλεύει στη λίστα με τα επιτεύγματά του, αλλά και με αρκετούς από τους αντιπάλους του να του καταλογίζουν τα μύρια όσα.

Ο ίδιος λέει δεν διστάζει άλλωστε να πει με δηκτικότητα : «Για ό,τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρό μας φταίει ένας Γκαγκάτσης»!Όταν συζητάς πάντως με τον Βασίλη Γκαγκάτση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν σου μένει (εάν κακώς την είχες…) η παραμικρή αμφιβολία ότι μιλάς με κάποιον που γνωρίζει εκατό τοις εκατό το «αντικείμενο».

Στην αποκλειστική και απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στο pamesports.gr τοποθετήθηκε με αυθόρμητες και ειλικρινείς ατάκες.Κι όπως με σιγουριά μας δήλωσε :

«Ο Γκαγκάτσης δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το ποδόσφαιρο. Θα είναι πάντα σε αυτό! Επειδή του είναι μικρόβιο ; Μάλλον, δεν ξέρω. Σίγουρα είναι το πάθος μου». Με μία γρήγορη και έξυπνη (από τις πολλές) κουβέντα του, ξεκίνησε άλλωστε αυτό το «πινγκ πονγκ».«Πρόεδρε είσαι έτοιμος για αυτή τη συνέντευξη;», τον ρωτήσαμε, για να στείλει χαμογελώντας την…πληρωμένη απάντηση : «Είσαι σίγουρος ότι την θέλεις;»!

Με αφορμή την τωρινή σχέση του με τον Πανηλειακό, την έδωσε λοιπόν και μίλησε ανοικτά, προδίδοντας την καθημερινή του εξάρτηση με τη μπάλα. Αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι δεν έχει βγάλει ποτέ από το μυαλό τη «γεμάτη» θητεία του στην ΕΠΟ. Με τις προτάσεις του να είναι ακόμα επίκαιρες, για τη διαιτησία, τους οπαδούς, το στοίχημα και πολλά ακόμα…

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη αναλυτικά στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ