Ανησυχίες για την υγεία του Κίμι

Ανησυχίες για την υγεία του Κίμι

O Κίμι Ραικόνεν είχε ένα δραματικό τριήμερο στη Σιγκαπούρη, καθώς όλες τις ημέρες ταλαιπωρήθηκε με έντονους πόνους στη μέση. Ο Κίμι είχε δύο δύσκολες ημέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά την ημέρα του αγώνα έσφιξε τα δόντια και κατάφερε να ανέβει στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου.

Μετά το Grand Prix της Σιγκαπούρης υπάρχει το ενδεχόμενο ο «Iceman» να μην αγωνιστεί στο GP της Κορέας. Επίσης ακούστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο να χάσει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ο Κίμι παρόλα αυτά είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι θα είναι μια χαρά για τον αγώνα της Κορέας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 6 Οκτωβρίου.

«Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πρόβλημα με τη μέση μου. Όμως πιστεύω ότι θα είναι εντάξει στην Κορέα και θα προσπαθήσουμε για άλλο ένα καλό τριήμερο. Δεν ένιωθα τόσο μεγάλο πόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά προφανώς μετά την ολοκλήρωσή του τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά. Το Σάββατο η κατάσταση ήταν χειρότερη. Σχεδόν δεν μπορούσα να οδηγήσω, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση με τη βελτίωση που έγινε στη συνέχεια. Ελπίζω ότι τα προβλήματα θα έχουν λυθεί για τον επόμενο αγώνα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά. Αρκετές φορές είχα προβλήματα με τη μέση μου. Γνωρίζω ότι έχω δουλειά να κάνω στο τέλος της χρονιάς οπότε πρέπει να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Raikkonen.

Ο Φιλανδός μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς πρόκειται να κάνει επέμβαση στη μέση του για να λυθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ένα πρόβλημα που φαίνεται να δημιουργήθηκε το 2001 όταν είχε ένα ατύχημα με την Sauber σε δοκιμές στο Magny Cours.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ