«Μεγάλη κλάση ο Ρόι»

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για τον προπονητή της εθνικής Βόρειας Ιρλανδίας Μάικλ Ο’ Νιλ οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ρόι Κάρολ στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν. Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο 43χρονος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του τερματοφύλακα των πρωταθλητών και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική.

«Το ταλέντο του Κάρολ ποτέ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και δεν μου προξένησε έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν και αυτά που κατάφερε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ο’ Νιλ και πρόσθεσε:  «Είναι ένας τερματοφύλακας top class, με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γουίγκαν και η Γουέστ Χαμ. Για μένα είναι εξαιρετικό να τον βλέπω να παίζει τόσο καλά».

Όσον αφορά στην επιθυμία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να φορέσει πάλι το εθνόσημο, ο προπονητής της Βόρειας Ιρλανδίας υπογράμμισε:  «Είχαμε κάποιες συζητήσεις με τον Κάρολ και μου επιβαβαίωσε ότι θέλει να παίξει ξανά με την φανέλα της Βορείου Ιρλανδίας. Αλλά από τη στιγμή που ο Ρόι μόλις τώρα ξεκίνησε μια νέα καριέρα στον Ολυμπιακό και οι δύο μας πιστεύουμε ότι πρέπει να επικεντρωθεί στον σύλλογό του αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά, θα βρίσκεται στο μυαλό μας για τις μελλοντικές ομάδες της εθνικής».  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ