Ατζαγκούν: Μπορώ να σηκώσω το βάρος

Ατζαγκούν: Μπορώ να σηκώσω το βάρος

Την ικανοποίησή του για το γκολ που πέτυχε στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι σκόραρα στην πρώτη μου συμμετοχή. Παρά το ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς στη συνέχεια προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε. Νομίζω ότι στο μέλλον θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για όλους τους νεαρούς συμπαίκτες μου αλλά και για εμένα να αγωνιστούμε και να δείξουμε τι αξίζουμε και πιστεύω ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

 Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και για εμένα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω στις ικανότητές μου και από τη στιγμή που ο προπονητής μου με εμπιστεύεται είναι ξεκάθαρο πως θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι μπορώ να σηκώσω το βάρος. Η θέση μου είναι επιθετικός μέσος όμως ο προπονητής θα αποφασίζει που θα αγωνίζομαι. Όπου και να παίζω εγώ θα προσπαθώ για το καλύτερο».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ