Superleague, μέρος 2ο…

Superleague, μέρος 2ο…

Αρκετά σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής καθώς πολλές είναι οι ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς για να ανασάνουν βαθμολογικά. 

ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (16:00, pamesports, Novasports2)

Αρκετά πράγματα φαίνεται πως θα αλλάξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη. Ο Σέρβος τεχνικός αφού παρακολούθησε, μαζί με τον συνεργάτη του Ζόραν Λόντσαρ, παιχνίδια της ομάδας, έδειξε να καταλήγει στο αρχικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Λεβαδειακό. Μοναδικός απών ο Αγκάνθο, που είναι τιμωρημένος από… πέρυσι.

Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Με τρεις απουσίες ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί συγκεκριμένα δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Βασιλείου αλλά και τον Λαμπρόπουλο, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κάντζι καθώς κρίθηκε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Πρζιρόβσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σανγκινέτι, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Πετράτσι, Μανόλο, Μπούστο, Σκέμπης, Μάγκας, Κάπο, Ροζέριο, Κονέ, Μάντζιος, Ιωαννίδης, Γιάντσης, Ορτέγκα.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (18:15, pamesports, Novasports7)

Με μία απουσία αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην Καλλονή ο Απόλλων Σμύρνης. Ο λόγος για τον Τζον Καμαρά, που έφτασε αργοπορημένος μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης, να τον αφήσει εκτός αποστολής από το… ντέρμπι των «νεοφώτιστων».

Η αποστολή του Απόλλωνα: Αλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μίνγκα, Έγκον, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Παπαζαχαρίας, Φαρινόλα, Τσοκάνης, Γκουέλα.

Να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα που έχει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θέλει η Καλλονή. Στην αποστολή των Καλλονιατών βρίσκονται για πρώτη φορά και τα δυο «αστέρια» της ομάδας, Εμμάνουελ Περόνε και Χουάνλου, οι οποίοι αμφότεροι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους. Ωστόσο ο Γιάννης Μαντζουράκης στερείται των υπηρεσιών των Αγρίτη, Κριπιντίρη και Γκαρσία.

Η αποστολή της Καλλονής: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Μποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Φαρία, Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης, Γκάσιτς, Γάλλας, Περόνε, Λαμπρόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλης, Γιουκαρής.

Ο.Φ.Η. – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18:15, pamesports, Novasports4)

Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης και Γκαλέτι ετοιμάζονται να παίξουν για πρώτη φορά μαζί με την ευχή ότι θα βρουν επιτέλους τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει μαζί τους τρεις προαναφερθέντες, κάτι που ήταν και το πλάνο από την αρχή της χρονιάς.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βερόν, Γκαλέτι, Δασκαλάκης, Ζβαστίγια, Ζε, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μιλιάζες, Μονιάκης, Μπούρμπος, Νιμανί, Όγιος, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Στάθης, Τριποτσέρης και Φερντάντες.

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στον αγώνα με τον Απόλλωνα θέλει ο Αστέρας. Ο Σάκης Τσιώλης έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το παιχνίδι, με τον Λισγάρα να επιστρέφει από τιμωρία, ενώ νοκ άουτ για ένα ακόμη παιχνίδι βρίσκονται οι Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης.

Η αποστολή του Αστέρα: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (18:15, pamesports, Novasports2)

Με τον Μίμη Κουλουχέρη να επανέρχεται στο κανονικό πρόγραμμα, ύστερα από την εσωτερική τιμωρία που του είχε επιβληθεί, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος. Ο Νίκος Παντελής είδε τον Αυλωνίτη να γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τον συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς. Μαζί θα είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γιάννου, ο οποίος αν αγωνιστεί θα κάνει ντεμπούτο με τα «κυανέρυθρα». Αντίθετα νοκ άουτ για το αυριανό ματς τέθηκαν οι τραυματίες Παντίδος και Τόσκας.

Η αποστολή του Πανιώνιου: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Γιάννου, Πάνος, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ριβέρο.

Δυνατά έχει ξεκινήσει ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα και αυτό θέλει να διατηρήσει ο Άκης Μάντζιος. Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος που είχε αποχωρήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή και την θέση του να πάρει ο Γιώργος Αθανασιάδης. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν και οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Πάπε Εμπόου και Διονύσης Μακρυδημήτρης.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Σκλιοπίδης, Πόποβιτς, Λαδάκης, Τζάνης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια, Ντιόγκο, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Κάσες, Μίκουλιτς, Ρομέου, Σέρεμετ, Ζοσέ, Ίγκορ, Τριανταφύλλου και Κατσικοκέρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30, pamesports, Novasports1)

Το περσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να επαναληφθεί στον Πλατανιά και να πάρουν τη νίκη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Θέρα. Ο ποδοσφαιριστής των Χανιωτών τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με το «τριφύλλι», ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μοράλ, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ