Στην αντεπίθεση ο Χιώτης

Στην αντεπίθεση ο Χιώτης

Έτοιμος για μάχη είναι ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να φτάσει στην άκρη του νήματος της υπόθεσης με τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβαση της μικρής Μαρίας. Μόλις την περασμένη Παρασκευή το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο διεθνής τερματοφύλακας κατέθεσε αγωγή κατά παντός υπευθύνου. Υπενθυμίζεται ότι η τρόικα “κούρεψε” τον λογαριασμό που είχαν συγκεντρωθεί γι’ αυτό τον “ιερό” σκοπό.

Παράλληλα, τα τελευταία 24ωρα εντείνεται η φημολογία στην μεγαλόνησο πως το υπουργείο Οικονομικών της χώρας προτίθεται να επανεξετάσει όλες τις παραμέτρους. Δηλαδή, με ορατό ακόμα και το σενάριο πίστωσης του «κουρεμένου» απ’ την τρόικα ποσό στον λογαριασμό ενίσχυσης. Ενδεχόμενο, που αν επιβεβαιωθεί, θα δικαίωνε πλήρως την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δ. Χιώτης και οι συνεργάτες του.

Μια τέτοια προοπτική, άλλωστε, θα χαροποιούσε σε μεγάλο βαθμό και την οικογένεια Μόκα. Διότι, μπορεί η Μαρία να αισθάνεται καλυτέρα, αλλά δεν έχει εκλείψει ακόμα οριστικά το ενδεχόμενο μετάβασής της στην Αμερική για να εγχειριστεί.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για τα νοσήλια. Εφόσον, όμως, παραμείνει στη Γερμάνια και οι γιατροί δηλώσουν πως μπορούν να αναλάβουν την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματός της, τότε τα χρήματα θα διατεθούν για την αποθεραπεία ενός άλλου παιδιού.

 

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ