ΒΙΝΤΕΟ-Σλούκας:Nα κάνουμε το χρέος μας

ΒΙΝΤΕΟ-Σλούκας:Nα κάνουμε το χρέος μας

Το δυνατό ξεκίνημα της Σλοβενίας αλλά και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, ήταν ορισμένοι από τους λόγους που οδήγησαν την Ελλάδα στην ήττα από τους οικοδεσπότες, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ στη συνέχεια τόνισε πως πλέον το θέμα της πρόκρισης δεν βρίσκεται στα χέρια τους αλλά σε ξένους, συμπληρώνοντας πως το μόνο που μπορεί να κάνει η ομάδα είναι να κάνει το χρέος της απέναντι στην Κροατία.

«Ο Ντράγκιτς ξεκίνησε με 3 στα 3 και από εκεί και πέρα άνοιξε ο ρυθμός. Δεν είχαμε συγκέντρωση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος κυνηγούσαμε κάτι που ήταν ακατόρθωτο. Από εδώ και πέρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κυνηγήσουμε όποια πιθανότητα πρόκρισης έχουμε, που είναι να νικήσουμε την Κροατία κάνοντας το χρέος μας και περιμένοντας πλέον το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ισπανία να κερδίσει η Ιταλία. Έτσι όπως κάναμε τα πράγματα έχουμε αφήσει το παιχνίδι της πρόκρισης από τα χέρια μας. Περιμένουμε ξένων χέρια να φέρουν το αποτέλεσμα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι το χρέος μας. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κανένας δεν υπήρχε που να μην ήθελε ή που να μην έβαλε το 100%. Αλλά λίγο ο τραυματισμός του Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έχει φύγει, ήταν μόνος του ο Γιάννης (Μπουρούσης) πάλευε με τα θηρία, εμείς από εκεί και πέρα προσπαθούσαμε αλλά χάσαμε πάρα πολλά ριμπάουντ, γεγονός το οποίο στοίχισε στην ομάδα και τις κατοχές».

 

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ