Ξύπνησε στο τέλος αλλά ήταν αργά

Ξύπνησε στο τέλος αλλά ήταν αργά

Παρά την μεγάλη προσπάθεια στην τελευταία περίοδο, η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 65-73 από την Σλοβενία.

Μετά την ήττα από τη Σλοβενία, η Εθνική μας ομάδα για να βρεθεί στα προημιτελικά θέλει νίκη επί της Κροατίας τη Δευτέρα, νίκη των Ιταλών επί των Ισπανών και νίκη της Σλοβενίας επί της Φινλανδίας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επιστρέφει στην Ελλάδα αποκλεισμένη.

Πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες της εμφανίσεις στο πρώτο ημίχρονο της κρισιμότερης αναμέτρησης του Ευρωμπάσκετ, η Εθνική ομάδα έγινε έρμαιο στις ορέξεις του Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος με εντυπωσιακά ποσοστά φόρτωνε ασταμάτητα με πόντους, το Ελληνικό καλάθι.

Στο 26′ της αναμέτρησης, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 62-36, ωστόσο στη συνέχεια, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι φάνηκε να ξυπνά. Όμως η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη για να ανατραπεί.

Η «επίσημη αγαπημένη» πλησίασε στους έξι πόντους (68-62), αλλά στην συνέχεια ο Καϊμακόγλου αστόχησε σε τρίποντο και ο Γκ. Ντράγκιτς με λέι απ στον αιφνιδιασμό έκανε το 70-62 41” πριν την λήξη του αγώνα.

Από την Εθνική ξεχώρισε ο Βασίλης Σπανούλης με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, καθώς και ο Νίκος Ζήσης με 13 πόντους. Για τους Σλοβένους, εντυπωσιακός ήταν ο Γκόραν Νράγκιτς που σταμάτησε στους 28 πόντους, ενώ και ο Ζόραν Ντράγκιτς, σημείωσε 11.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ