Μασάντο: Έφερε γούρι το νέο λουκ

Μασάντο: Έφερε γούρι το νέο λουκ

Ο… μυστακοφόρος Πάουλο Μασάντο επέστρεψε στην ενδεκάδα με καλή απόδοση και δήλωσε ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο ενόψει Παρί.

Οι δηλώσεις του Μασάντο μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης:

Για το νέο λουκ του και αν του έχει φέρει τύχη: «Πιστεύω πως ναι. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αλλάξω λουκ εδώ και καιρό. Θέλω να αλλάξω πολλά φέτος, όχι μόνο στο λουκ μου. Πιστεύω πως μου έφερε τύχη σε εμένα και στην υπόλοιπη ομάδα».

Για το γεγονός ότι με το νέο του λουκ μιμείται παλιούς παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα τον Αναστόπουλο και αν περιμένουμε γκολ από τον ίδιο την Τρίτη κόντρα στην Παρί: «Δεν μου αρέσει να μιμούμαι κάποιον, αλλά αν είναι να με βοηθήσει να σκοράρω και να δώσω τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου, γιατί όχι;».

Για το αν πλέον όλοι έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τους Γάλλους: «Όλοι οι παίκτες γνωρίζαμε την σημασία του σημερινού παιχνιδιού και πως πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα. Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι,  σκεφτόμαστε την Παρί Σεν Ζερμέν πλέον».

Για την δική του απόδοση στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Δεν θέλω να σχολιάσω την δική μου απόδοση και ούτε κάποιου συμπαίκτη. Δεν έχει σημασία η απόδοση κάποιου παίκτη, σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλός και πήρε τους τρεις βαθμούς, αλλά και το ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Σε ποια θέση του αρέσει να παίζει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πρόβλημα και παίζω όπου έχει ανάγκη η ομάδα. Νιώθω καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και να μπορώ να προσφέρω στην συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν τον φοβίζει η Παρί Σεν Ζερμέν για τα «μεγάλα» ονόματα που διαθέτει: «Όχι. Η αλήθεια είναι ότι το όνομα δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό βήμα στο πρώτο παιχνίδι μας στο champions league. Το σημαντικό πάντως είναι ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως σήμερα, όλα θα είναι πιο εύκολα για εμάς».

Πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές: «Είναι φυσικό από κάποια στιγμή και μετά να υπάρχει κούραση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειάς μας και να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την απόδοση όπως σήμερα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ