Μόνο νίκη με Λετονία

Μόνο νίκη με Λετονία

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν αφήσει πίσω τους την κακή εμφάνιση με το Λιχτενστάιν κι έχουν κρατήσει μόνο τους βαθμούς, οι οποίοι την έφεραν και πάλι στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Βοσνία.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ελληνική ομάδα με το 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με την άμυνά του να αποτελείται από τους Τοροσίδη (δεξιά), Παπασταθόπουλο-Σιόβα (κεντρικό δίδυμο) και Τζαβέλλα (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο ανασταλτικών μέσων θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Μανιάτης. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και ο Νίνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Παπαδόπουλος.

Από την άλλη ο Μάριαν Πάχαρς θα παρατάξει την Λετονία με 4-3-2-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Βάνινς με τους τέσσερις μπροστά του να είναι οι Γκάμποφς, Μαξιμένκο, Γκορκς και Μπούλβιτις. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κάμες, Λάιζανς και Ζιουζινς, στα πλάγια θα ξεκινήσουν οι Σινελνίκοφς (αριστερά) και Ρουγκιννς (δεξιά) με τον Βερπακόφσκις μοναδικό προωθημένο.

Την αποστολή της Λετονίας συμπληρώνουν οι Κόλινκο, Μάλινς, Ρόντε, Τιμοφεεφς, Λάζντινς, Ζιγκάγεφς, Κοβαλοφς, Τσάουνα και Ράκελς.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ