Πράσινο group therapy

Πράσινο group therapy

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Παναχαϊκή προκάλεσε το group therapy τόσο στην Πάτρα στα αποδυτήρια του «Παμπελοποννησιακού» όσο και στη σημερινή προπόνηση του Τριφυλλιού στο «Απήλιον». Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με «σκληρή γλώσσα» στους ποδοσφαιριστές του ενώ ζήτησε και από τους παίκτες να δώσουν εξηγήσεις για την αδιαφορία τους στο φιλικό.

«Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά σας. Φοράτε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και αυτό είναι γνωστό παντού. Το ξέρετε και οι ξένοι. Γνωρίζετε που έχετε έρθει και εάν δεν το ξέρετε, θα πρέπει σύντομα να το μάθετε. Η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν στις προπονήσεις να δείχνουμε καλή εικόνα και στους αγώνες να βγαίνει κάτι άλλο. Με τους περισσότερους δουλεύουμε μαζί 11 εβδομάδες και ορισμένοι συμπεριφέρεστε σαν να ήρθατε χθες στην ομάδα. Συνέρθετε γρήγορα γιατί ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει μπροστά», ήταν κάποια απ’ όσα είπε ο Αναστασίου.

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι Ζέκα, Μέντες, Κοτσόλης, που παραδέχθηκαν ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Στην προπόνηση ο Μέντες ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και ακολούθησε θεραπεία, όπως και ο Μπαϊράμι για τη μέση του. Οι Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης, Σταματάκης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ