ΒΙΝΤΕΟ-Οι απειλές και το μεθύσι του Μαραντόνα

ΒΙΝΤΕΟ-Οι απειλές και το μεθύσι του Μαραντόνα

 

Πρωταγωνιστής σ’ ένα ακόμα αρνητικό περιστατικό ήταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, καθώς… πιάστηκε ξημερώματα στο Μπουένος Άιρες να απειλεί ιδιοκτήτη μαγαζιού, πως θα του έκλεινε το μπαρ, αν δεν έπαιζε και άλλο μουσική.

Μιλάμε πως ο πρώην διεθνής άσος ήταν εκτός εαυτού σε απίστευτο σκηνικό σε νυχτερινό κέντρο στην πατρίδα του. Βέβαια είχε πιει λίγο παραπάνω και ήταν σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα να ζητά από τον ιδιοκτήτη του μπαρ να… κρατήσει ανοιχτό το μαγαζί του! Θέλετε να μάθετε τι ώρα έδειχνε το ρολόι. Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί! Με τον Μαραντόνα να… ξεσπά, όταν ήθελε να παραμείνει ανοιχτό το κλαμπ για ακόμα μισή ώρα, και το ζήτησε με επίμονο τρόπο…

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, ο πρώην διεθνής άσος φέρεται να απείλησε τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού, πως αν εισακουστεί η επιθυμία του, τότε θα… δώσει διαταγή για να μπει «λουκέτο» στο μπαρ!

«Εάν δεν βάλεις και άλλη μουσική θα σου κλείσω το μαγαζί μέσω του Μορένο που είναι με το μέρος μου και εσύ θα γλείψεις… Καταλαβαίνεις τι σου λέω;», έλεγε ο Μαραντόνα, εκτός ευατού… Ο Μορένο είναι ογραμματέας του Υπουργείου Εμπορίου στην Αργεντινή.

Να αναφέρουμε πως ο «Ντιεγκίτο» είχε πάει να διασκεδάσει στο συγκεκριμένο μαγαζί μαζί με τη νυν σύντροφό του, Ροθίο Ολίβα, την κόρη του Τζανίνα και τον γαμπρό του Λουτσιάνο!

 

 

Πηγή:pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ