Αγωνία για Πράνιτς

Αγωνία για Πράνιτς

Μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα παίζεται το θρίλερ με τον Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης άσος ειδοποίησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να περιμένουν γιατί ακόμα δεν έχει κατορθώσει να βρει τη λύση με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Όπως αποκάλυψε το Pamesports την περασμένη Κυριακή, ο Πράνιτς τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό ενώ υπάρχει και συμφωνία του Τριφυλλιού με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο. Το πρόβλημα ήταν και παραμένει η οφειλή των Πορτογάλων στον Πράνιτς από την περασμένη σεζόν. Οι Πορτογάλοι χρωστούν 350.000 ευρώ στον Κροάτη, χρήματα τα οποία δεν δείχνει διάθεση να χαρίσει ο Πράνιτς. Η Σπόρτινγκ προς το παρόν δεν φανερώνει πρόθεση να καταβάλει το ποσό στον παίκτη, πιθανώς εκμεταλλευόμενη και την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει. Όσο θα συμβαίνει αυτό τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες μη υλοποίησης της μετακίνησης του παίκτη.

Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, καθώς ισχυρίζονται ότι έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση με ποδοσφαιριστή ο οποίος περιμένει το “σήμα” του Τριφυλλιού για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πράσινους. Η μεταγραφική περίοδος διανύει τα τελευταία 24ωρα της και σίγουρα τα περιθώρια στενεύουν.

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ