Μίτσελ: «Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά»

Μίτσελ: «Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά»

Την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη έδωσε ο Μίτσελ στη NOVA και απάντησε σε ερωτήματα που είχαν να κάνουν με την κριτική που δέχεται, τη συνύπαρξη Σαβιόλα-Μήτρογλου στην ενδεκάδα, τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συνέντευξη του Μίτσελ:

Γενικότερα είναι δύσκολη η ζωή του προπονητή, γιατί από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Ειδικά, η ζωή του προπονητή του Ολυμπιακού μήπως έχει εντονότερες διακυμάνσεις; Διότι μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο κόσμος και ο Τύπος έκαναν κολακευτικά σχόλια για τις επιλογές σας στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στις οποίες άλλαξαν οι ισορροπίες της αναμέτρησης.

«Υπάρχει ένα δύσκολο μέρος, αλλά υπάρχει και το διασκεδαστικό μέρος. Το ιδανικό είναι να διατηρείς την ισορροπία σου ανάμεσα σε κάτι κωμικό και κάτι τραγικό. Να μπορείς να μένεις σταθερός σε κάτι ενδιάμεσο. Πιστεύω πως μετά από αυτό που συνέβη την Κυριακή, πρέπει να μείνουμε στο τι κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές μας. Γιατί οι παίκτες μας ήταν αυτοί που έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Σε κάθε περίπτωση, έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, άλλοι με μεγαλύτερη και άλλοι με λιγότερη επιτυχία. Όμως, κάνουν τη δουλειά τους γιατί έχουν δεσμευθεί με την ιδέα που έχουμε για την ομάδα μας, αλλά και με τον προπονητής τους. Έτσι, λοιπόν, το κατανοώ. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Και τούτος είναι ο τρόπος μέσα απ’ τον οποίο θα γίνουμε καλύτεροι. Το να είσαι προπονητής είναι δύσκολο. Το να είσαι προπονητής του Ολυμπιακού είναι λίγο πιο δύσκολο. Αλλά όλοι μας είμαστε προπονητές».

 

Διαβάστε αναλυτικά στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ