Τελικά αποτελέσματα στους αγώνες της Super league

Τελικά αποτελέσματα στους αγώνες της Super league

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της  δεύτερης αγωνιστικής της Super league με τις τέσσερις αναμετρήσεις που έληξαν πριν από λίγο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0

Σε ένα μάλλον αδιάφορο αγώνα η Ξάνθη κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Το γκολ για τους γηπεδούχους  σημείωσε ο Σολάρι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μαρίν.

Άρης – Καλλονή 0-2

Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλλονή αφού νίκησε εκτός έδρας τον Άρη με 0-2.  Το πρώτο γκολ της Καλλονής  στη Super league σημείωσε ο Αναστασιάδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο και λάθος εκτίμηση από τον Διούδη στο 11′ ενώ το δεύτερο σημείωσε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων 2-0

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν ο Τσάβες με πολύ όμορφο σουτ στο 23’ και ο Ίλιτς στο 43’.

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ισόπαλος τελείωσε ο αγώνας στη Κρήτη ανάμεσα στο Πλατανιά και τον Αστέρα Τρίπολης. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ναζλίδης στο 3’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Αστέρας παρόλο που έπαιζε με  10 παίκτες από το 10’ όταν ο Λισγάρας αποβλήθηκε  με δεύτερη κίτρινη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 τον αγώνα με κεφαλιά του Μπαράλες στο 47’.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ