Μίτσελ: «Η πίεση μας κάνει καλύτερους»

Μίτσελ: «Η πίεση μας κάνει καλύτερους»

Αναλυτικές τοποθετήσεις για την πορεία της ομάδας του, την κριτική που ασκείται στον ίδιο για το πρόσωπο ανετιμότητας που δείχνει ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και για την πίεση που ασκείται στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές έκανε ο Μίτσελ σε συνέντευξή του στη NOVA.

Η συνέντευξη του Ισπανού τεχνικού:

Όταν είμαστε σε απόσταση απ’ τα γεγονότα, είθισται να έχουμε μία πιο ψύχραιμη προσέγγιση. Αν κάνετε τώρα έναν απολογισμό της ομάδας σας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τι σας ικανοποίησε και τι σας προβλημάτισε;

«Το να στέκομαι στη νίκη δε με ικανοποιεί σαν προπονητή, γιατί πρέπει να παίζουμε διαφορετικά και καλύτερα σε όλα τα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, ήμασταν καλύτεροι. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Επίσης, πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στην Καλλονή. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς, όμως, δεν είχαμε ρυθμό και καλά τελειώματα. Ακόμη και αν είχαμε νικήσει με 3-0, θα έλεγα και πάλι πως δεν είχαμε ρυθμό και τελειώματα.Πρέπει να ζητάμε περισσότερα απ’ τους εαυτούς μας γιατί έχουμε τις δυνατότητες».

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ