BINTEO-Νικολίν: “Ποιος είναι ο Σισέ;”

BINTEO-Νικολίν: “Ποιος είναι ο Σισέ;”

 

Νέα… επίθεση στον Τζιμπρίλ Σισέ εξαπέλυσε ο Λουί Νικολίν, πρόεδρος της Μονπελιέ.

Οι δυο άνδρες έχουν ανοίξει… βεντέτα εδώ και μερικούς μήνες, όταν και φέρεται να υπήρξαν επαφές, ώστε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού να συνεχίσει την καριέρα του στην Μονπελιέ. Τελικά, όχι μόνο δεν είχαμε… γάμος, αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται στα… μαχαίρια! Όπως φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Λουί Νικολίν σε Μέσο της Γαλλίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά και την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά! Με τον πρόεδρο της Μονπελιέ να τονίζει πως η ομάδα του έχει αποδυναμωθεί και θα είναι ευχαριστημένος αν τελικά καταφέρει να τερματίσει μέσα στην πρώτη 10άδα.

Ενδιαφέρον είχαν όμως τα όσα είπε για τον Τζιμπρίλ Σισέ, όταν ρωτήθηκε, αν έγιναν επαφές με τον Γάλλο άσο για πιθανή άφιξή του στη Μονπελιέ!

«Προσωπικά δεν ξέρω ποιος είναι αυτός. Δεν μπορεί να ερχόταν στην ομάδα ένας DJ, όσο είμαι εγώ σ’ αυτή. Ποτέ η Μονπελιέ δεν ρώτησε για τον Σισέ, αυτή η ιστορία αποτελεί εφεύρεση κάποιων, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο ζήτημα! Τι θέλατε, να πάρουμε έναν τύπο, ο οποίος δεν έκανε τίποτα στην Αγγλία και δεν υπήρξε ποτέ καλός παίκτης; Εμείς δεν θέλαμε να αυτοκτονήσουμε. Αρκεί η… αυτοκτονία που είχαμε την περασμένη σεζόν. Προσωπικά δεν υπήρξε καμία επαφή από πλευρά μου για τον συγκεκριμένο παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Μονπελιέ για τον νυν άσο της Κούμπαν!

Όσο για τη αγωνιστική περίοδο που μόλις ξεκίνησε, ο Λουί Νικολίν τόνισε πως η Μονπελιέ είναι πλέον αποδυναμωμένη και η μεγαλύτερη απώλεια αποτελεί ο Γιουνές Μπελχαντά… Ανέφερε πως αν η ομάδα του τερματίσει μέσα στην πρώτη δεκάδα, τότε θα είναι ευχαριστημένος. Όσο για τον ποιον προτιμά ανάμεσα στον Φαλκάο και τον Ιμπραΐμοβιτς, ανέφερε πως και οι δυο είναι καλοί παίκτες, αλλά αυτός προτιμά τον Κριστιάν Ρονάλντο…

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ