Αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού

Αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τα νέα αστέρια της ομάδας τους, θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο σημερινό φιλικό με την Άντερλεχτ απόψε στις 9, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έναν… διαφορετικό Ολυμπιακό περιμένουν άπαντες να αντικρίσουν στο μεγάλο Λιμάνι στη σημερινή φιλική αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Βελγίου, που είναι και το πρώτο που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» εντός συνόρων. Μετά από έξι ματς ματς στο εξωτερικό όπου υπήρξε αρκετά μεγάλος προβληματισμός από τις εμφανίσεις των Πειραιωτών, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους από κοντά τους νέους παίκτες της ομάδας του.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει κόντρα στην Άντερλεχτ όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» (Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Τσόρι, Μετζανί, Ρομπέρτο και Σαλίνο), έχοντας αφήσει εκτός αποστολής τον τραυματία Ιμπαγάσα, τους Κάρολ, Κοντρέρας που δεν υπολογίζονται, τον Διαμαντάκο ο οποίος αισθάνθηκε κάποιος ενοχλήσεις και τους Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Γιαννιώτη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν αρκετό κόσμο απόψε στο «Γ.Καραϊσκάκης», ωστόσο υπάρχουν ακόμα αδιάθετα εισιτήρια, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας από τις 10 το πρωί, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ