Στέφενς: Πρέπει να βάλουμε γκολ

Στέφενς: Πρέπει να βάλουμε γκολ

Ο Χουμπ Στέφενς είπε το αυτονόητο στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από την τελευταία προπόνηση των παικτών εν όψει του αγώνα ρεβάνς με την Μέταλιστ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε ξεκάθαρα πως οι παίκτες του πρέπει να πετύχουν γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν έχουμε έρθει για διακοπές ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι θετικό για εμάς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε».

– Έχετε εικόνα τι θα γίνει με την ΟΥΕΦΑ και την απόφαση που αναμένεται να βγάλει για την Μέταλιστ ;

– «Όχι δεν γνωρίζω και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Και επίσης δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί την Μέταλιστ και όχι εμάς. Αλλά δεν πρόκειται να μας απασχολήσει καθώς θα ήμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

– Ποια χαρακτηριστικά των παικτών σας θέλετε να δείτε στον αγώνα ρεβάνς για να έρθει η πρόκριση ;

– «Πρέπει να βάλουμε γκολ. Φυσικά νομίζω ότι η Μέταλιστ δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Εάν βάλουμε γκολ τότε θα διεκδικήσουμε κάτι καλό. Εάν όχι δεν θα έχουμε πιθανότητες».

– Είναι σημαντικό ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη στον αγώνα ρεβάνς ;

– «Για την Μέταλιστ είναι ακόμη πιο εύκολο γιατί έχει πετύχει δύο γκολ εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να βάλουμε γκολ. Αν η Μέταλιστ σκοράρει πρώτη, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς».

– Θα κάνετε αλλαγές σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι, σε πρόσωπα ή τακτική ;

– «Πιστεύω πως αυτό θα γίνει. Εξαρτάται και από το να δούμε ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Θέλουμε αυτοί που θα αγωνιστούν να είναι 100% έτοιμοι για να προσφέρουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

– Γιατί έμεινε ο Βούκιτς εκτός ενδεκάδας στο πρώτο παιχνίδι ; 

– «Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με ένα διαφορετικό σχηματισμό και για αυτόν τον λόγο έμεινε στον πάγκο. Εδώ δεν τον έχουμε μαζί μας γιατί είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει».

– Υπήρξαν πληροφορίες πως θα έρθετε την ημέρα του αγώνα. . . 

– «Δεν είναι αλήθεια οι φήμες που ακούγονται και το διαπιστώνετε εδώ με την παρουσία μας την παραμονή του αγώνα, τις δηλώσεις που κάνουμε και την προπόνηση των παικτών που θα ακολουθήσει. Είμαστε εδώ, κάναμε ένα κουραστικό ταξίδι και ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

– Εκτός από τον Βούκιτς υπάρχει άλλος τραυματίας ;

– «Όχι, όλοι όσοι έχουν έρθει μαζί μας είναι διαθέσιμοι για να αγωνιστούν εάν χρειαστεί στο παιχνίδι».

– Τι θα σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ένας αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λίγκ ή τι θα σημαίνει και μία ενδεχόμενη πρόκριση επί της Μέταλιστ ;

– «Πρέπει να ξέρετε πως όταν ένας παίκτης παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ δίνει τα πάντα για να περάσει. Και εμείς ήρθαμε εδώ για το δεύτερο παιχνίδι και ξέρω ότι οι παίκτες μας θέλουν να περάσουν. Και μπορούμε να έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας».

– Ο κ. Σαββίδης δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι πως εάν δεν προκριθεί η ομάδα τότε θα την αλλάξει. Θέλετε να πείτε κάτι ; 

– «Δεν ξέρω αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο κ. Σαββίδης, αλλά προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ