Στη Nova η ΑΕΚ

Στη Nova η ΑΕΚ

Η Nova πήρε τα δικαιώματα της μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League 2. Όπως υπογραμμίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους η συνδρομητική πλατφόρμα και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ η συμφωνία αφορά και στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΕΚ και Nova ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν από κοινού τη μεταξύ τους συνεργασία για την σεζόν 2013-2014. Οι ποδοσφαιρικές στιγμές των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχίσουν να μεταδίδονται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια Novasports.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Η συμφωνία αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Η διοίκηση της AEK θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ότι τα παιχνίδια της ομάδας θα προβάλλονται, μέσα από τα αθλητικά κανάλια Novasports, μαζί με όλα τα κορυφαία αθλητικά προγράμματα.

Με την εξασφάλιση των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ για τη Football League2,  ενισχύεται δυναμικά το κεντρικό σύνθημα «Νovasports. Όλα για την ομάδα σου» καθώς οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν όλες τις μεγάλες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ