Ευρωπαϊκή μάχη δίνει ο ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκή μάχη δίνει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην άδεια Τούμπα (21:00) τη Μέταλιστ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «δικέφαλος» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του αφού είναι τιμωρημένος από πέρσι λόγω των επεισοδίων στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα με την ουκρανική ομάδα και θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2 με τον Χακόμπο να είναι κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κατσουράνης με τον Βίτορ, ενώ δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Λίνο.

Τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζιόλης και ο Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Λούκας και Γεωργιάδη, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη. Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόρενς, Βούκιτς, Ολίσε και Νέτσιντ.

Με 4-2-3-1 η Μέταλιστ

Από την άλλη πλευρά, η Μέταλιστ δεν θα έχει τον… θόρυβο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όμως, μειονέκτημά της είναι και η ζέστη που θα επικρατεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της ομάδας του Χάρκοβο, Μίρον Μάρκεβιτς θα παρατάξει τους Ουκρανούς με σύστημα 4-2-3-1 και αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ντισλιένκοβιτς να υπερασπίζεται την εστία, αφού ο βασικός τερματοφύλακας Γκοριάνοφ είναι τραυματίας.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Μολέντο με τον Γκουέγε. Δεξί μπακ θα είναι ο Βιλάγκρα και αριστερό ο Αζεβέντο. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Τόρες με τον Εντμαρ έχοντας μπροστά τους, τους Μάρλος Σόουζα και Σόσα ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Ντέβιτς,

Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Ντέντσουκ, Μπερεζόβτσουκ, Σενίτσνιχ, Μπλάνκο, Κρασνοπιόροφ, Νόγιοκ, Σελάγεφ, Ραντσένκο, Κριστάλδο και Μπαρίλκο.  

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ