Φιλική ήττα με 3-1 του Ατρόμητου

Φιλική ήττα με 3-1 του Ατρόμητου

Χωρίς να πιάσει την απόδοση που είχε σε άλλα φιλικά, ο Ατρόμητος γνώρισε και δεύτερη ήττα στην Αγγλία, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Μπρομ, με σκορ 3-1 και την Τρίτη επιστρέφει στην Ελλάδα.

Με το δεύτερο ημίχρονο να εμφανίζει αδυναμίες και να φανερώνει κάποια προβλήματα, τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην άμυνα, ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με ήττα την προετοιμασία του στην Αγγλία, αφού έχασε από την Γουέστ Μπρομ του Ανελκά με σκορ 3-1.

Ο Θανάσης Καραγκούνης έβαλε μπροστά την ομάδα του Περιστερίου, μόλις στο 11’, μετά από ωραία συνεργασία με τον Παπαδόπουλο, ενώ με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος, οι Άγγλοι μπήκαν πιο δυνατά, ισοφάρισαν με τον Ανελκά στο 55’, είχαν δοκάρι με τον Γάλλο σούπερ σταρ, όμως με ένα γκολ-δώρο του Μιχάλη Σηφάκη, ο Μπεραΐνο έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόζενμπεργκ, με τη βοήθεια κόντρας, στο πόδι του Φυτανίδη.

Ο Γιώργος Παράσχος, έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, ενώ την Τρίτη οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στην Ελλάδα, για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους, ενόψει των αγώνων του Europa League και φυσικά της Σούπερ Λίγκας.

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Τσενάμο (46’ Σηφάκης), Νάστος (68’ Παπουτσιγιαννόπουλος), Φυτανίδης, Λαζαρίδης (46’ Ταυλαρίδης), Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία (42’ Ιγκλέσιας), Δημούτσος (68’ Μπάλλας), Καραγκούνης (85’ Γρομητσάρης), Μπρίτο (67’ Καλλέργης), Ούμπιντες (46’ Φάμπιο), Παπαδόπουλος (46’ Καραμάνος).

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ