ΠΑΟΚ-Τέσσερα στρέμματα πανό

ΠΑΟΚ-Τέσσερα στρέμματα πανό

Τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνιας συνεχίζοντας την παράδοσή τους, ετοιμάζουν το μεγαλύτερο πανό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Οπως γράφει το Goal, για τα μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνιας η δημιουργία μεγάλων πανό φαίνεται πως είναι μια συνήθεια που έχει γίνει λατρεία. Κρατά εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια όταν και ένα μεγάλο πανό με την «υπογραφή» τους έκανε την εμφάνισή του στις θύρες 5 και 6. Πλέον αυτό που θέλουν οι οργανωμένοι της Μηχανιώνιας είναι να… επιστρέψουν και μάλιστα με ένα πανό πιο μεγάλο από κάθε άλλο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η προσπάθειά τους βρίσκεται λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της.

«Δεν έχουμε καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν. Ολα γίνονται με δικά μας έξοδα και μιλάμε για μεγάλα πανό» ανέφεραν τα μέλη του συνδέσμου φίλων Μηχανιώνιας, στα οποία απευθυθήκαμε για να μάθουμε τις λεπτομέρειες του νέου τους εγχειρήματος 4.224 τετραγωνικών μέτρων: «Εγιναν οι απαιραίτητες μετρήσεις στο γήπεδο για να ξέρουμε το μήκος και το πλάτος που θα πρέπει να είναι το πανό. Μιλάμε για ένα πανό με μήκος 128 μέτρα και ύψος 33 μέτρα. Η προσπάθεια ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από δυο χρόνια. Το πανό αποτελείται από τρία κομμάτια, τα οποία θα έπρεπε πρώτα να τα «τελειώσουμε» και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε την προσπάθεια να τα ενώσουμε. Δεν ξέρω αν ακούγεται εύκολο, αλλά αν σκεφτείτε ότι αυτά θα ενωθούν με ραπτομηχανή, καταλαβαίνετε τι δουλειά χρειάζεται. Το πανό δεν είναι ακόμα έτοιμο, δεν έχει πάρει την τελική του μορφή».

Για να μπορέσουν τα μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας να δουλέψουν τα κομμάτια του πανό, πριν ακόμα τα ενώσουν, χρειάστηκε να κλείσουν δρόμους στη Μηχανιώνια, κάτι που το πιστοποιούν και οι φωτογραφίες, καθώς μιλάμε για κομμάτια πανό που καλύπτουν το πλάνος ενός μονόδρομου, από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο.

Η αρχή έγινε όταν στη συμβολή των θυρών 5 και 6 υπήρχε το πανό με την «υπογραφή» της Μηχανιώνιας, στα μέσα το 1990. Αργότερα στο πανό αυτό προστέθηκαν κομμάτια, με αποτέλεσμα αυτό να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των δυο θυρών.

«Το πανό αυτό άντεξε για πολλά χρόνια, αλλά από κάποια στιγμή και μετά οι φθορές που είχε υποστεί ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι» αναφέρουν τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνιας για το πρώτο μεγάλο πανό του συνδέσμου. Πριν από δέκα χρόνια είχε γίνει το δεύτερο μεγάλο πανό, μια ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει την εμφάνισή της είτε στη θύρα 4 είτε στη θύρα 7. Οσο για το πότε θα κάνει την εμφάνισή του το νέο πανό; «Ελπίζουμε σύντομα. Μακάρι να το έχουμε στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος», αναφέρουν τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ