Γιγαντοοθόνη στην Αριστοτέλους

Γιγαντοοθόνη στην Αριστοτέλους

Στην πλατεία Αριστοτέλους το βράδυ της Τρίτης θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Δικέφαλου του Βορρά με την Μέταλιστ.

Μάλιστα ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε την σχετική έγκριση μετά το αίτημα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.Στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ υπήρξε η έντονη επιθυμία να τοποθετηθεί μία γιγαντοοθόνη έξω από την Τούμπα, ακόμη και σε σημαντική απόσταση από το γήπεδο.

Οι οδηγίες της UEFA όμως είναι αυστηρές, καθώς αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά πως δεν μπορεί να υπάρξει συγκέντρωση φιλάθλων έξω από το γήπεδο, στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά ούτε και σε περιοχή που βρίσκεται επίσης κοντά στο τιμωρημένο γήπεδο. Ως εκ τούτου δεν είναι εφικτή η παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα σε γιγαντοοθόνη.

Τελικά αποφασίστηκε να τοποθετηθεί μια γιγαντοοθόνη σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Και παλαιότερα σε αγώνες που έδινε ο ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών οι φίλαθλοι της ομάδας με την έγκριση της διοίκησης τοποθετούσαν μια γιγαντοοθόνη για την παρακολούθηση των αγώνων. Κάτι ανάλογο θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ