Καραγεωργίου: Δεν αξίζαμε την ήττα

Καραγεωργίου: Δεν αξίζαμε την ήττα

Η Ξάνθη ηττήθηκε από τη Λινφίλντ με 1-0, με τον Νίκο Καραγεωργίου να παραδέχεται ότι οι παίκτες του δεν έπαιξαν καλά, αλλά και ότι δεν άξιζαν την ήττα και πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει.

Η Ξάνθη στο πρώτο ματς ηττήθηκε από την αντίπαλό της και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο επαναληπτικό ματς του Μπέλφαστ στις 25 Ιουλίου.

«Άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια και μαζί τους το άγχος και η πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως και η στεναχώρια, αλλά και η χαρά. Σήμερα κανείς δεν περίμενε ότι θα παίξουμε τόσο άσχημα. Δώσαμε το δικαίωμα στη Λίνφιλντ, που έπαιξε αμυντικά, να σκοράρει από μία φάση, από μία επίθεση. Δεν παίξαμε όπως σχεδιάσαμε και κάναμε την πρόκριση πιο δύσκολη απ’ ότι ήταν. Κοιτάζουμε τη δική μας πλευρά. Πιστεύω και θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι αλλά το σκορ λέει ότι σήμερα χάσαμε με 1-0».

«Πρέπει να προπονηθούμε περισσότερο για να είμαστε πιο έτοιμοι στο Μπέλφαστ. Αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, με άγχος και χωρίς καθαρό μυαλό δεν θα έχουμε τύχη. Εμφανίστηκε το σύνδρομο των εντός έδρας αγώνων που το εμφανίζει η SKODA ΞΑΝΘΗ εδώ και λίγα χρόνια. Από τα φιλικά και την εικόνα που είχαμε, περίμενα να εμφανίσουμε στον αγωνιστικό χώρο την πίστη που είχαμε για το θετικό αποτέλεσμα», είναι τα όσα ανέφερε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Τριάδης: «Δεν σταματάμε»

Από την πλευρά του, ο 20χρονος Παναγιώτης Τριάδης ανέφερε: «Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ, έπαιξαν κλειστά, όπως ακριβώς περιμέναμε, δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αλλά δεν σταματάμε, κοιτάμε το επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει και στον επόμενο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ