Στην Γρανάδα ο Καρνέζης;

Στην Γρανάδα ο Καρνέζης;

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ουντινέζε και από εκεί στη Γρανάδα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης. Η μετακίνηση ίσως να ολοκληρωθεί σήμερα.

Μετά το ναυάγιο με τη Ρεάλ Μπέτις και την αναμονή που έχει βάλει το θέμα η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας λόγω της εμπλοκής στην πώληση του βασικού της τερματοφύλακα, Ρουί Πατρίσιο (χθες υπήρξαν δημοσιεύματα και για την Κρίσταλ Πάλας), έφτασαν άλλες δύο προτάσεις για τον Καρνέζη.

Η πρώτη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου προπονητής είναι ο γνωστός μας από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Πάουλο Σόουζα. Η προσφορά απορρίφθηκε από τον ίδιο τον Έλληνα τερματοφύλακα.Η δεύτερη ήταν από την Ουντινέζε.

Στον Παναθηναϊκό περίπου 800.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη, στον Καρνέζη περίπου 350.000 ευρώ ετησίως (σχεδόν τα τριπλάσια απ’ όσα εισπράττει στο Τριφύλλι) για τετραετές συμβόλαιο. Η Ουντινέζε ξεκαθάρισε στον Καρνέζη ότι την πρώτη σεζόν του συμβολαίου, αυτή που έρχεται δηλαδή, θα δοθεί δανεικός στην ισπανική Γρανάδα που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ