Θεοδωρίδης: Πάμε για το 41ο

Θεοδωρίδης: Πάμε για το 41ο

«Ορόσημο» χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει τον 41ο τίτλο του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά την πραγματοποίηση του νέου πρωταθλήματος. «Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να δώσει 34 ντέρμπι, γι’ αυτό δεν με ενδιέφερε η σειρά των παιχνιδιών. Θέλουμε το 41ο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ορόσημο», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων: «Μαθαίνω καλά νέα από την προετοιμασία μας στην Αυστρία. Πήγαν 30 παίκτες στην Αυστρία και έρχονται κι άλλοι. Φανταστείτε πόσο δύσκολο έργο έχει ο προπονητής για να φτιάξει ομάδα. Για μένα αυτή τη στιγμή είμαστε πλήρεις, ο πρόεδρος θέλει και κάνει δώρα…»

Για το θέμα του Τζεμπούρ ανέφερε: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τον Τζεμπούρ, αυτός είναι ο Ολυμπιακός αγαπάει τους παίκτες του και όταν παίζουν και όταν φεύγουν… Είδατε τι έγινε και με τον Τοροσίδη. Μια καταξιωμένη καριέρα στον Ολυμπιακό και μετά στο εξωτερικό και σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρόμα»

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ