«Πράσινο» χαλάρωμα με εξάρα

«Πράσινο» χαλάρωμα με εξάρα

Ο Παναθηναϊκός ξεμούδιασε επικρατώντας 6-1 της μεικτής ομάδας του Χέδερλαντ, με τον Μπαϊράμι να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στα αξιοσημείωτα εκτός από την ημίωρη συμμετοχή του Εμίρ Μπαϊράμι με δύο γκολ στο ενεργητικό του, η δοκιμή του Βελγομαροκινού στόπερ πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Ναΐμ Ααράμπ, η και ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του νεαρού Σταματάκη.

Οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Κουσίδη με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 23’ πέτυχαν το 2-0 όταν ο Κουσίδης βρήκε με κεφαλιά τον Ζέκα που «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 52’ ήρθε το 3-0 όταν ο Σταματάκης πέρασε δύο παίκτες, πάσαρε στον Μουζακίτη που σέντραρε και ο Αποστολόπουλος σκόραρε. Στο 59’ οι Ολλανδοί μείωσαν στο σκορ με σουτ του Βάντερχοργκ.

Στο 63’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Λαγό που αξιοποίησε ο Μπαϊράμι. Στο 76’ ο Μπαϊράμι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ προ κενής εστίας ενώ το τελικός σκορ διαμόρφωσε στο 86’ ο Σταματάκης με εξαιρετικό σουτ.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος (46’ Αναστασόπουλος), Κουτρουμπής (46’ Ρισβάνης), Ααράμπ, Χουχούμης (46’ Γιαννιτσάνης), Λαγός, Ζέκα (46’ Σταματάκης), Δώνης, Ντίνας (46’ Μουζακίτης), Κουσίδης, Αποστολόπουλος (60’ Μπαϊράμι).

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ